GAZEBO KONCEPTBUTIK

Gazebo är vår egen unika konceptbutik. Tanken med Gazebo är att våra gäster ska kunna köpa med sig en liten del av hotellet hem – såsom noggrant utvalda designföremål, böcker och accessoarer.

Dagmar tillbringade långa perioder utomlands. Resorna gick till världens stora metropoler och kulturstäder. Bildningsresorna kallades Grand tours och var ett sätt att ta del av kulturer, hantverk, inredning och det senaste modet. På sina resor såg Dagmar till att köpa med sig det bästa som varje stad hade att erbjuda. Det kunde vara lokala specialiteter, konsthantverk eller vackra tyger och udda souvenirer. Villa Dagmars Gazebo vill på samma sätt kunna erbjuda ett unikt urval, kännetecknat av god smak och kvalitet.

Letar ni efter en unik yta till att förverkliga dina kreativa idéer?
”Gazebo Concept Store” är ett dynamiskt och levande utrymme som finns tillgängligt att hyra för ditt nästa evenemang, utställning eller popup-upplevelse.
För mer information, vänligen kontakta moa.bensryd@hotelvilladagmar.com

SUSAN SZATMÁRY POP-UP

Under 2023 flyttar det svenska designermärket SUSAN SZATMÁRY in i Villa Dagmars Gazebo. Susan Szatmáry är ett lyxmärke grundat i Sverige av Susan själv, som hämtar inspiration från sin mångkulturella bakgrund för att skapa exklusiva accessoarer med en unik identitet. Susan övervakar varje detalj i produktutvecklingsprocessen och lägger stort fokus på hållbarhet, högkvalitativa material och omsorgsfullt hantverk.
 
Susan blev tilldelad utmärkelsen ”Accessories Designer of the year”  av Elle Sweden 2020 och blev även vinnare av det prestigefyllda priset ”Guldknappen Accessoar” med Damernas Värld 2020.
 
Susans väskor har särskilt blivit en favorit bland prinsessor från olika länder. Susans uppmärksamhet på detaljer och hantverk är tydligt i varje skapelse, och hennes mångkulturella bakgrund har spelat en betydande roll för märkets unika identitet.
 
ÖPPETTIDER
Onsdag till fredag 12 – 19
Lördag 12 – 16