Villa Dagmar

 

GAZEBO POP UP STORE 20 – 22 MAJ

Inför morsdag har vi samlat alla våra favoritmärken till henne i hotellets konceptbutik. 
Njut av en exklusiv rabatt på de senaste sommaraccessoarerna från Gazebo, spana in Blue Billies nya smyckeskollektion, ge din hud en extra boost med Mantle hudvård, upptäck de snyggaste gravidjeansen från Ilouity och shoppa miljövänliga Jack & Juno’s för de små.

Fredag 11.00 – 18.00
Lördag 11.30-17.00
Söndag 11.30 – 17.00

Varmt välkommen att besöka Gazebo Pop Up Store från den 20 till 22 maj.

GAZEBO KONCEPTBUTIK

Gazebo är vår egen unika konceptbutik. Tanken med Gazebo är att våra gäster ska kunna köpa med sig en liten del av hotellet hem – såsom noggrant utvalda designföremål, böcker och accessoarer.

Dagmar tillbringade långa perioder utomlands. Resorna gick till världens stora metropoler och kulturstäder. Bildningsresorna kallades Grand tours och var ett sätt att ta del av kulturer, hantverk, inredning och det senaste modet. På sina resor såg Dagmar till att köpa med sig det bästa som varje stad hade att erbjuda. Det kunde vara lokala specialiteter, konsthantverk eller vackra tyger och udda souvenirer. Villa Dagmars Gazebo vill på samma sätt kunna erbjuda ett unikt urval, kännetecknat av god smak och kvalitet. Ett urval av vårt sortiment går att köpa i vår webbshop.

ÖPPETTIDER

Tisdag- Fredag 11.00 – 18.00
Lördag 11.30-17.00
Söndag 11.30 – 17.00