Villa Dagmar

BERGSTEN

Bergsten – med fantastisk utsikt över vår vackra innergård är ett perfekt chambre séparée för alla typer av privata event, middagar, luncher och möten på upp till 18 personer.

Boka här

Möten på Villa Dagmar

Boka ett av våra mötesrum!

Menu Noël Villa Dagmar

Vi bjuder in till en varm, personlig och oförglömlig vistelse i vinter. Låt Villa Dagmar sätta scenen för ditt privata event, mingel eller middag. Våra kockar Daniel Höglander och Niclas Jönsson har skapat en fantastisk ”Menu Noël Villa Dagmar” som ett komplement till vår vanliga à la carte-meny mellan den 22 november och den 24 december som passar perfekt för vinterns event och privata middagar.

Bergsten

Med fantastisk utsikt över vår vackra innergård är Bergsten ett perfekt chambre séparée för alla typer av privata möten på upp till 18 personer.

Karamellfabriken

Karamellfabriken är vår största lokal och kan delas i två. Lokalen är perfekt för exklusiva lanseringar, kreativa workshops och större privata middagar för upp till 40 personer.

Övre Karamellfabriken

Övre Karamellfabriken är en perfekt plats för mindre event och möten. Möjlighet att addera vår restaurangdel Smedjan till denna lokal gör rummet optimalt för alla typer av events.

Nedre Karamellfabriken

Nedre Karamellfabriken är perfekt för kreativa workshops, styrelsemöten eller lanseringar för upp till 40 personer.