Mors dag på Villa Dagmar

Morsdag är ett utmärkt tillfälle att hylla alla fantastiska mödrar och modersfigurer i vår närhet – och visa hur mycket de betyder för oss. På Villa Dagmar finner du ett brett utbud av upplevelser och gåvor för alla smaker. Spendera helgen i Stockholms pulserande atmosfär, avnjut en spektakulär middag, en fantastisk frukost och koppla av för en stund i vårt retreat, mitt i stadens hjärta. Just nu har vi ett förmånligt erbjudande som inkluderar 500kr att spendera i restaurangen och fri tillgång till Dagmar Spirit & Retreat.

 

En avkopplande massage eller en skräddarsydd ansiktsbehandling i Dagmar Spirit & Retreat är uppskattad gåva som passar alla åldrar. Våra kroppsbehandlingar kombinerar olika tekniker och produkter för att ge en harmonisk och njutbar upplevelse, som revitaliserar både kropp och själ.

 

Fram till den 3 juni har det svenska designermärket SUSAN SZATMÁRY’s en pop up i vår Gazebo, Susans exklusiva accessoarer och väskor är det självklara alternativet för en morsdagspresent till den trendmedvetna. En extra minnesvärd överraskning och en gåva som håller livet ut. Under designfestivalen Stockholm Creative Edition, helgen den 24-27 maj bjuder Susan Szatmáry in till en utställning i samarbete med Lessebo Paper på Villa Dagmar. Utställningen visar upp den kreativa processen att förvandla papper till ett koncept av accessoarer.

 

För den som önskar att definiera sin egen Villa Dagmar-upplevelse erbjuder vi allt ovan i form av ett presentkort.

Oavsett vad ni väljer ser vi fram emot att välkomna er.