Villa Dagmar

DAGMAR’S NEW YEAR

Välkommen att fira en magisk nyårsafton på Villa Dagmar tillsammans med någon du tycker om och inled det nya året på det bästa tänkbara sättet. Vi är glada att välkomna er med en välkomstdrink i hotellets hjärta, Trädgården, under det magnifika glastaket. Känn in den magiska stämningen och lämna allt till oss.

Våra prisade kockar Daniel Höglander och Niclas Jönsson har skapat en extraordinär nyårsgalameny. Ni hittar även noggrant utvalda viner och cocktails som kompletterar varje rätt och skapar en fantastisk mat- och dryckesupplevelse utöver det vanliga. Det är inkluderande & romantiskt. Det är förföriskt & vackert. Det är julen som kommit till Villa Dagmar, som vi firar med nära och kära. Det är the ”The Real New Nordic” & ”Including Contemporary Romantic Gastronomy” när den är som bäst. Vår Musikdirektör, Stephen Simmonds utlovar tillsammans med utvalda DJs en härlig nyårsstämning fram till kl 03.00.

Vakna sedan upp utvilade nästa dag och njut av en lång härlig frukost. Vi serverar även brunch hela dagen och erbjuder givetvis Room Service dygnet runt.

Vårt nyårspaket inkluderar en välkomstdrink, galamiddag samt frukost och tillgång till vårt moderna gym.

>> Boka här <<

>> Nyårsgala middagsmeny <<

Erbjudanden & paket

På Villa Dagmar har vi specialerbjudanden och hotellpaket