Villa Dagmar

Nyår på Villa Dagmar

Checka in på Villa Dagmar och lämna allt till oss. Som gäst på Villa Dagmar har du det perfekta utgångsläget för en sprakande nyårshelg. Våra prisade kockar Daniel Höglander och Niclas Jönsson har skapat en extraordinär 7-rätters Nyårssupé med noggrant utvalda viner och cocktails som kompletterar varje rätt och skapar en fantastisk mat- och dryckesupplevelse utöver det vanliga. Det är inkluderande & romantiskt. Det är förföriskt & vackert. Tillsammans med utvalda DJs utlovar vi en härlig nyårsstämning fram till kl 03.00.

Vakna sedan upp utvilade nästa dag och njut av en lång härlig frukost fram till 13.00 följt av vår omtalade brunch fram till 16.00. Vi erbjuder givetvis Room Service dygnet runt. Över nyårshelgen har vi ett extra förmånligt erbjudande, som gäller vid bokning för natten 31 december till 1 januari och inkluderar allt du behöver för att fira in det nya året på bästa sätt.

Nyår på Villa Dagmar inkluderar:

– 7 rätters Nyårssupé i restaurangen 
– Välkomstgåva/ VIP treat på rummet vid ankomst
– Frukost
– Sen utcheckning till 14.00
– Fri avbokning fram tills 72h innan ankomst

45 min privat tillgång till Dagmar Spirit & Retreat ingår när du bokar ett Deluxe rum, Deluxe Balcony, Courtyard Suite, One-Bedroom Suite & Villa Dagmar Suite, förhandsbokning krävs.

Vi kommer att kontakta er för bordsbokning i restaurangen efter genomförd bokning. Vid frågor, tveka inte att kontakta vår bokningsavdelning.

Boka här

Erbjudanden & paket

På Villa Dagmar har vi specialerbjudanden och hotellpaket