Dagmar Spirit & Retreat

I Dagmar Spirit & Retreat och gym kan kropp, sinne och själ få sig en välbehövlig paus eller ett snabbt träningspass. Här hittar våra gäster klassiska favoriter såväl som nyskapande behandlingar med andliga inslag. En plats där vi ser till helheten och den holistiska tanken att kropp och själ hör ihop.

 

Dagmar Spirit & Retreat är ett nära samarbete med Mia Hjalmarsson och erbjuder det bästa inom hudvård, skönhet och holistiskt hälsa. Här jobbar professionella hudterapeuter som ger råd om vilken behandling som passar just dig. I våra behandlingar kombineras olika tekniker tillsammans med härliga produkter för bästa resultat samt en njutbar upplevelse. Här finns allt från klassiska ansiktsbehandlingar till massage och sound healing.

 

Vårt moderna och välutrustade gym ligger i direkt anknytning till Dagmar Spirit & Retreat och är särskilt anpassat för den bereste resenären. Vi erbjuder allt från möjlighet till personlig träning med några av landets främsta PT:s såväl som yoga, crossfit eller styrketräning.

 

>> Behandlingar <<

>> Boka här <<