Villa Dagmar

DAGMAR SPIRIT & RETREAT

I Dagmar Spirit & Retreat och gym kan kropp, sinne och själ få sig en välbehövlig paus eller ett snabbt träningspass. Här hittar våra gäster klassiska favoriter såväl som nyskapande behandlingar med andliga inslag. En plats där vi ser till helheten och den holistiska tanken att kropp och själ hör ihop.

DAGMAR SPIRIT & RETREAT 

Dagmar Spirit & Retreat är ett nära samarbete med Mia Hjalmarsson och erbjuder det bästa inom hudvård, skönhet och holistiskt hälsa. På Dagmar Spirit & Retreat jobbar professionella hudterapeuter som ger råd om vilken behandling som passar just dig. Åldersgräns 16 år (barn från 12 år är välkomna i målsmans sällskap).

Boka här

gym stockholm

BEHANDLINGAR

Här hittar våra gäster klassiska favoriter såväl som nyskapande behandlingar med inslag av modern andlighet. I våra behandlingar kombineras olika tekniker tillsammans med härliga produkter för bästa resultat samt en njutbar upplevelse. Här finns allt från klassiska ansiktsbehandlingar till massage och sound healing.

Behandlingsmeny

GYM & PERSONLIG TRÄNING

Vårt moderna och välutrustade gym ligger i direkt anknytning till Dagmar Spirit & Retreat. Vi erbjuder allt från möjlighet till personlig träning med några av landets främsta PT:s såväl som yoga, crossfit eller styrketräning.

personlig träning stockholm

Soundhealing & Soundbath with Lady Long

Bada i ljudvågorna av ett av världens äldsta instrument, en unik form av läkande återhämtning. Gonggongarna har en mångtusenårig tradition inom healing/transformation och påverkar dig enda ned på blodcellnivå genom att vibrera alla dina celler och inre organ. För mer information om Soundhealing & Soundbath vänligen se vår behandlingsmeny.

Erbjudanden & paket

På Villa Dagmar har vi specialerbjudanden och hotellpaket