Trendiga barer på Östermalm

Favoritbarer i Stockholm

På trendsäkra Östermalm finns det ett brett utbud av unika barer och restauranger i världsklass. Denna fantastiska stadsdel lockar en bred publik till sina unika barer som sträcker sig från avancerade drinkar till klassiska cocktails i en färgstark miljö. Villa Dagmar listar sina favoriter.

 

Dagges 

Nybrogatan 25-27, Östermalm

Vinbaren som tar dig runt jordklotet

Dagges vinbar på Villa Dagmar är ett säkert kort när du vill avnjuta ett glas vin från världens bästa vinregioner eller uppleva vin med inspiration taget från Medelhavsländernas sprakande vinkulturer. Dagges erbjuder en avslappnad och livlig vinbar med högt i tak. 

Passionerade sommelierer guidar dig genom hela kvällen oavsett om du vill njuta av en klassiker eller prova något nytt. Idén bakom vinlistan är hämtad från ”Sommeliers guide to exploring new wines”, med minst 90 viner på glas och stor variation på vinerna finns det något för alla. Varje månad fokuserar Dagges även lite extra mycket på en specifik vinregion. Slå dig ned baren, på uteserveringen eller i soffan och njut av musiken, gästerna och den livliga atmosfären. 

Dagges erbjuder även en exklusiv vinprovning, för dig som vinälskare eller för dig som helt enkelt vill fördjupa sig i vinets häftiga värld. 

Boka vinprovning ← 

Villa Dagmar serverar även frukost, lunch och middag, varje dag i veckan.

Boka bord eller boka rum

 

Andy’s Cocktailbar

Strandvägen 7C, Östermalm

Elegant cocktailbar och mötesplats inspirerad av gamla Paris

Andy’s Cocktailbar – uppkallad efter en av dess tidiga stamgästerna, Andy Warhol, en av popkonstens främsta företrädare. Andy’s som ligger på vårt systerhotell Hotel Diplomat är en intim och elegant tillflyktsort för den kräsne. Baren är det perfekta gömstället mitt i på Östermalm om du vill fly omvärlden under några timmar i Andy’s förtrollande atmosfär. En stimmig oas och Stockholmarnas förlängda vardagsrum för inspirerande möten och förföriska cocktails, se till att prova någon av signaturdrinkarna Andy’s Martini, Spicy-Loma, Mama-Cayo, Jacky! eller vår absoluta  favoritdrink ABSO-F******-LUTELY. 

 

Artilleriet

Artillerigatan 13, Östermalm

Hundvänlig dold oas med prisade bartenders

På Artillerigatan på Östermalm hittar du restaurang Artilleriet och den opretentiösa cocktailbaren Stjärtilleriet . Här finns tillräckligt med plats för både hungriga och törstiga gäster. För dem som föredrar att avnjuta ett glas finns det en omfattande vin- och drinklista. Glöm inte heller att bläddra i den kreativa cocktailmenyn, där du hittar många klassiska cocktails och några som du garanterat aldrig har hört talas om. Varje tisdag är det även dags för jazzkväll med liveband som livar upp kvällen med ljuv livemusik. 

Restaurangen och baren är även ett hundvänligt krypin som till och med erbjuder en speciell hundmeny för din fyrbente vän. Jackpot för både din hund och för dig som hundägare.

Erbjudanden & paket

På Villa Dagmar har vi specialerbjudanden och hotellpaket