Hotellfrukost Stockholm

Starta din dag med en hotellfrukost i en internationell och elegant miljö. På Villa Dagmar erbjuder vi er en exklusiv kontinental buffé inklusive à la carte. Menyn innehåller olika typer av nybakat bröd, som croissanter, kanelbullar och andra delikatesser, allt bakat på plats i Villa Dagmars eget bageri. På vår à la carte finner du en modern touch av tidlösa favoriter, bland annat avokadosmörgåsar, äggröra á la minute, havregrynsgröt med en twist och ett urval av godsaker att njuta av.

 

Frukost med färska juicer och utsökta blandningar

På Villa Dagmar erbjuder juicebaren även säsongens färska juicer och utsökta blandningar, vilket ger dig en extra dos av vitaminer och näring för att starta dagen på bästa sätt. Oavsett om du föredrar en lättare frukost eller en mer mättande måltid, hittar du något som passar alla smaker och behov på Villa Dagmars hotellfrukost.

 

Frukost för dig som inte bor på hotellet

Du behöver inte bo på hotellet för att ta del av vår omtalade frukost, på vardagar erbjuder vi frukost även för externa gäster. Ta med dig familjen eller vännerna och njut av vår frukost. Pris 385 kr per person. Gör din bokning här online.

 

Öppettider hotellfrukost

Måndag – Fredag kl 07.00 – 10.00
Lördag – Söndag kl 07.30 – 11.00

 

Sommar öppettider

Frukostens öppettider mellan 1 juli till 18 augusti är 7.30 – 11.00

 

Adress

Nybrogatan 25-27, Östermalm.