MÖTEN OCH EVENTS

Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten. Hotellets läge – mitt i Stockholms affärsdistrikt – ger känslan av att befinna sig i handlingens centrum. Samtidigt är hotellet en lugn oas med en modern attityd till möten och relationer. En plats för snabba idémöten som leder framåt, förändrar och inspirerar. Villa Dagmar är perfekt för alla typer av events – såsom exklusiva pressmöten och releaser, privata affärsmiddagar, kundmöten och kreativa workshops.

 

VÅRA MÖTESRUM

meeting-events-capacity

 

Bergsten

Med fantastisk utsikt över vår vackra innergård är Bergsten ett perfekt chambre séparée för alla typer av privata möten på upp till 20 personer.

Mer detaljer

Karamellfabriken

Karamellfabriken är vår största lokal och kan delas i två. Lokalen är perfekt för exklusiva lanseringar, kreativa workshops och större privata middagar för upp till 50 personer.

Mer detaljer

Orangeriet

Orangeriet är vår trevliga innergård och förlängda del av restaurangen, en tilltalande oas som är perfekt för större privata event, exklusiva presslanseringar och mingel för upp till 20 gäster. För stora sällskap eller evenemang kan Orangeriet bokas i anslutning med Smedjan.

Mer detaljer

Smedjan

Vår kreativa oas Smedjan är en utmärkt lokal för alla typer av privata middagar, lanseringar, workshops och event för upp till 30 personer. För stora sällskap eller evenemang kan Smedjan bokas i anslutning med Orangeriet.

Mer detaljer

Frukostmöte med Soundhealing

Oavsett om du planerar en teambuilding session, en företagsretreat eller ett event, är Villa Dagmar den perfekta utgångspunkten. Paketera ditt morgonmöte eller event med en minnesvärd Soundbath-upplevelse.

Mer detaljer

Avsluta dagen med elegans

Låt oss göra din dag extra minnesvärd med våra tilläggspaket. Oavsett tillfälle kommer vi att skräddarsy upplevelsen för att passa dina behov.

Mer detaljer

Vårt systerhotell

Vårt systerhotell Hotel Diplomat har ljusa och moderna lokaler passar alla sorters möten och events. Luftig skandinavisk design genomsyrar den totalt 200 kvadratmeter stora mötesytan. Lokalerna är utrustade med den senaste tekniken för att tillgodose alla typer av virtuella möten.

Mer detaljer

Erbjudanden & paket

På Villa Dagmar har vi specialerbjudanden och hotellpaket