Villa Dagmar

MÖTEN OCH PRIVATA MIDDAGAR

Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten. Hotellets läge – mitt i Stockholms affärsdistrikt – ger känslan av att befinna sig i handlingens centrum. Samtidigt är hotellet en lugn oas med en modern attityd till möten och relationer. En plats för snabba idémöten som leder framåt, förändrar och inspirerar. Villa Dagmar är perfekt för alla typer av events – såsom exklusiva pressmöten och releaser, privata affärsmiddagar, kundmöten och kreativa workshops.

 

VÅRA MÖTESRUM

 

 

Menu Noël Villa Dagmar

Vi bjuder in till en varm, personlig och oförglömlig vistelse i vinter. Låt Villa Dagmar sätta scenen för ditt privata event, mingel eller middag. Våra kockar Daniel Höglander och Niclas Jönsson har skapat en fantastisk ”Menu Noël Villa Dagmar” som ett komplement till vår vanliga à la carte-meny mellan den 22 november och den 24 december som passar perfekt för vinterns event och privata middagar.

Mer detaljer

Bergsten

Med fantastisk utsikt över vår vackra innergård är Bergsten ett perfekt chambre séparée för alla typer av privata möten på upp till 18 personer.

Mer detaljer

Karamellfabriken

Karamellfabriken är vår största lokal och kan delas i två. Lokalen är perfekt för exklusiva lanseringar, kreativa workshops och större privata middagar för upp till 40 personer.

Mer detaljer

Övre Karamellfabriken

Övre Karamellfabriken är en perfekt plats för mindre event och möten. Möjlighet att addera vår restaurangdel Smedjan till denna lokal gör rummet optimalt för alla typer av events.

Mer detaljer

Nedre Karamellfabriken

Nedre Karamellfabriken är perfekt för kreativa workshops, styrelsemöten eller lanseringar för upp till 40 personer.

Mer detaljer

Erbjudanden & paket

På Villa Dagmar har vi specialerbjudanden och hotellpaket