DAGMAR SPIRIT & RETREAT

I Dagmar Spirit & Retreat och gym kan kropp, sinne och själ få sig en välbehövlig paus eller ett snabbt träningspass. Här hittar våra gäster klassiska favoriter såväl som nyskapande behandlingar med andliga inslag. En plats där vi ser till helheten och den holistiska tanken i att kropp och själ hör ihop.

DAGMAR SPIRIT & RETREAT 

Dagmar Spirit & Retreat är ett nära samarbete med Mia Hjalmarsson och erbjuder det bästa inom hudvård, skönhet och holistisk hälsa. Våra professionella hud- och massageterapeuter ser till dina individuella behov och ger råd om vilken behandling som passar just dig. Åldersgräns 16 år (barn från 12 år är välkomna i målsmans sällskap).

Boka här

gym stockholm

BEHANDLINGAR

Här hittar våra gäster klassiska favoriter såväl som nyskapande behandlingar med inslag av modern andlighet. I våra behandlingar kombineras olika tekniker tillsammans med härliga produkter för bästa resultat samt en njutbar upplevelse. Här finns allt från klassiska ansiktsbehandlingar till massage och sound healing.

Behandlingsmeny

GYM & PERSONLIG TRÄNING

Vårt moderna och välutrustade gym ligger i direkt anknytning till Dagmar Spirit & Retreat. Vi erbjuder allt från möjlighet till personlig träning. Vi har ett nära samarbete med Vigour Fitness och erbjuder några av landets främsta PT:s såväl som yoga, crossfit eller styrketräning.

Mer detaljer

personlig träning stockholm