RUM OCH SVITER

Villa Dagmar välkomnar er till ett ombonat och personligt boutiquehotell i centrala Stockholm. Samtliga möbler är noggrant utvalda från skandinaviska och italienska designers. Resultatet är en varm, klassisk och eklektisk inredning. Våra hotellrum och sviter har en exklusiv hemmakänsla med utsikt mot någon av våra vackra innegårdar eller mot staden. Fri tillgång till Dagmar Spirit & Retreat och gym ingår i samtliga rumskategorier. Varje onsdag till lördag har vi DJ- och/eller livemusikspelningar på hotellet fram till 23.00. Om du önskar boka ett tyst rum vänligen kontakta vår bokningsavdelning, HÄR

Standard Dubbelrum

Våra Standard Dubbelrum är smakfullt inredda i Villa Dagmars signaturstil och innehåller alla bekvämligheter du behöver.

Boka rum Mer detaljer

Superior Rum

Våra Superior Rum är smakfullt inredda med ljusa och klassiska möbler från noga utvalda designers och med ett inbjudande badrum i marmor.

Boka rum Mer detaljer

Superior Balkong Rum

Våra vackert inredda Superior Balcony Rum ligger högst upp med med balkong under vårt spektakulära glastak och utsikt över Trädgården.

Boka rum Mer detaljer

Deluxe Rum

Våra rymliga Deluxe Rum är smakfullt inredda. Varje hotellrum har en generös sittgrupp och connecting-möjligheter.

Boka rum Mer detaljer

Deluxe Balkong Rum

Våra vackert inredda Deluxe Balkong Rum är belägna på översta våningen med balkong under bar himmel och spektakulär utsikt över Stockholms takåsar.

Boka rum Mer detaljer

Courtyard Svit

Unik, lyxig och intim. Courtyard Svit är en smakfullt inredd hotellsvit med en inbjudande vardagsrumsdel och fantastisk utsikt över vår vackra inglasade innergård på Östermalm.

Boka rum Mer detaljer

One Bedroom Svit

En ljus, rymlig och smakfull hotellsvit med separat vardagsrumsdel med en generös sittgrupp, matsalsdel och med utsikt över Nybrogatan.

Boka rum Mer detaljer

Villa Dagmar Svit

Vår största hotellsvit på 70 kvm är ljus, rymlig och smakfullt inredd i en mix av skandinaviskt och italiensk design.

Boka rum Mer detaljer

Erbjudanden & paket

På Villa Dagmar har vi specialerbjudanden och hotellpaket