Avsluta dagen med elegans

Låt oss göra din dag extra minnesvärd med våra tilläggspaket. Oavsett tillfälle kommer vi att skräddarsy upplevelsen för att passa dina behov. Villa Dagmar & vårt systerhotell Hotel Diplomat ligger båda i hjärtat av Stockholm och erbjuder allt ni kan önska vad gäller service, atmosfär och läge.

Vinprovning

Utforska vinvärlden och låt våra passionerade prisbelönta sommelierer vara dina guider. Villa Dagmar erbjuder utmärkta lokaler för en vinprovning och en perfekt avslutning på din konferens eller möte. Från 950 kr per person.

After Work på Dagges

Dagges är en perfekt mötesplats för en after work, en avslappnad vinbar där vi har samlat exklusiva medelhavsviner av hög kvalitet från mindre kända regioner än de klassiska. Avsluta ditt möte eller konferens med ett glas vårt breda utbud av viner tillsammans med noggrant utvald aperitivo, napolitanska pizzor och charkuterier.

Andy’s Cocktail Bar på Hotel Diplomat

Andy’s Cocktailbar på vårt systerhotell Hotel Diplomat, är en ombonad mötesplats inspirerad av gamla Paris och Andy Warhol. Fly omvärlden i ett par timmar och avsluta dagen med en cocktail i en elegant tillflyktsort för den kräsne.

Skicka en förfrågan

Möten på Villa Dagmar

Boka ett av våra mötesrum

Bergsten

Med fantastisk utsikt över vår vackra innergård är Bergsten ett perfekt chambre séparée för alla typer av privata möten på upp till 20 personer.

Karamellfabriken

Karamellfabriken är vår största lokal och kan delas i två. Lokalen är perfekt för exklusiva lanseringar, kreativa workshops och större privata middagar för upp till 50 personer.

Orangeriet

Orangeriet är vår trevliga innergård och förlängda del av restaurangen, en tilltalande oas som är perfekt för större privata event, exklusiva presslanseringar och mingel för upp till 20 gäster. För stora sällskap eller evenemang kan Orangeriet bokas i anslutning med Smedjan.

Smedjan

Vår kreativa oas Smedjan är en utmärkt lokal för alla typer av privata middagar, lanseringar, workshops och event för upp till 30 personer. För stora sällskap eller evenemang kan Smedjan bokas i anslutning med Orangeriet.

Frukostmöte med Soundhealing

Oavsett om du planerar en teambuilding session, en företagsretreat eller ett event, är Villa Dagmar den perfekta utgångspunkten. Paketera ditt morgonmöte eller event med en minnesvärd Soundbath-upplevelse.

Avsluta dagen med elegans

Låt oss göra din dag extra minnesvärd med våra tilläggspaket. Oavsett tillfälle kommer vi att skräddarsy upplevelsen för att passa dina behov.

Vårt systerhotell

Vårt systerhotell Hotel Diplomat har ljusa och moderna lokaler passar alla sorters möten och events. Luftig skandinavisk design genomsyrar den totalt 200 kvadratmeter stora mötesytan. Lokalerna är utrustade med den senaste tekniken för att tillgodose alla typer av virtuella möten.