Bästa brunchen på Östermalm - Hotell brunch i Stockholm

På underbara Östermalm finns det ett gediget utbud av barer och restauranger. Stadsdelen bjuder även på Stockholms bästa brunchställen. Här har vi listat tre smultronställen av högsta kvalitet när det är dags för en efterlängtad hotellbrunch.

Villa Dagmar

Nybrogatan 25-27, Östermalm

Lyxig hotellbrunch

Bo, ät och drick från morgon till kväll på Villa Dagmar – ett lyxigt boutiquehotell strax utanför Östermalmstorg. Vår brunchmeny finns tillgänglig på helgerna och inkluderar några utvalda rätter och pizzor. Smakerna är internationella, elegant presenterade och varierade, något för alla. Steak minute, hamburgare och nicoise är exempel på vad du kan hitta. Brunchen kan avnjutas i restaurangen eller i vår spektakulära inglasade trädgård.

Villa Dagmar serverar även tidig frukost, lunch, middag och cocktails sent på kvällen, varje dag i veckan.

Boka bord eller boka rum

 

Hotel Diplomat 

Strandvägen 7 C, Östermalm

Klassisk brunch på Strandvägen

Restaurangen på vårt välkända systerhotell Hotel Diplomat serverar en vällagad brunch med lokala råvaror i en internationell atmosfär. På brunchmenyn finns till exempel säsongsbetonade rätter och desserter, ekologiska ägg och autentiska brunchklassiker. Brunchen kan även avnjutas på Diplomats soliga uteservering under sommarmånaderna.