MAT OCH DRYCK

På Villa Dagmar erbjuds ljuvliga mat- och dryckesupplevelser skapade av två av Sveriges mest innovativa och prisade kockar, Daniel Höglander och Niclas Jönsson.  I vår restaurang förenas gastronomi, hjärta och höga ambitioner med en varm och personlig service. 

RESTAURANGEN

Restaurangen är modern, eklektisk och har en tydlig internationell atmosfär. Vi serverar tidig frukost, lunch, middag och cocktails sent på kvällen, varje dag i veckan. Medelhavsfusion, samtida matlagning och The Real New Nordic är några av restaurangens ledord. 

Lunch måndag till fredag 11.30 – 14.00
Brunch lördag & söndag 12.30 – 15.30

DAGGES

I hotellets karismatiska vinbar Dagges har vår chefssommelier Rasmus Klintberg samlat exklusiva viner från vår bevarade vinkällare på hotellet. Vinkällaren på Villa Dagmar är ett uttryck för hantverk med målet att väcka nyfikenhet och uppmärksamma viner av hög kvalitet från mindre kända regioner än de klassiska. Välkommen in och utforska vinvärlden med oss. Ta plats i baren eller i någon av sofforna och låt oss guida dig genom vårt breda utbud av utmärkta viner tillsammans med noggrant utvalda aperitivo och charkuterier.

Mer detaljer

TRÄDGÅRDEN / COCKTAILBAR

Vår trädgård, med sitt magnifika glastak, är en levande mötesplats som ger känslan av att besöka någons stadsvilla. I Trädgården börjar dagen med att vi serverar frukost som sedan övergår till lunch och på helgerna, vår uppskattade brunch. Vår trädgårdsmeny är ett urval av det bästa från vår restaurangmeny. På eftermiddagar och kvällar serveras cocktails blandat med live-musik och DJ’s, Trädgården är Villa Dagmars hjärta och här finner du även dess puls. 

CHAMBRE SÉPARÉE

Villa Dagmar är perfekt för alla typer av events, privata middagar och tillställningar. För er som vill sitta lite mer avskilt erbjuder vi privata rum som passar både stora och små sällskap.

Mer detaljer

VÅRT BAGERI OCH KONDITORI

Alla våra bakverk och olika sorters bröd bakas i vårt alldeles egna bageri och konditori. Oavsett om du firar en födelsedag, förlovning eller vill lägga till det lilla extra till ditt event finns vårt alldeles egen konditor Annie Lundin på plats och skapar magiska bakverk och tårtor för både smak och sinne. Alla våra bakverk, tårtor och bröd bakas dagligen med de allra finaste råvaror och kan även beställas hem. 

Mer detaljer

restaurang stockholm

MÖT VÅRA KOCKAR

Vi är stolta över att samarbeta med två av Sveriges mest innovativa och prisade kockar, Daniel Höglander och Niclas Jönsson, som bland annat ligger bakom den Michelin-belönade restaurangen Aloë. Menyn präglas av Medelhavsköket med influenser från Italien, södra Frankrike, Mellanöstern samt Nordafrika. Rätterna fokuserar på det maritima och det gröna, lite lättare köket. Dessutom erbjuder vi välsmakande innovativa pizzor. Sammantaget en bred och spännande meny där våra gäster kan välja mellan små och mellanstora rätter.