Villa Dagmar

MAT OCH DRYCK

På Villa Dagmar erbjuds ljuvliga mat- och dryckesupplevelser skapade av två av Sveriges mest innovativa och prisade kockar, Daniel Höglander och Niclas Jönsson.  I vår restaurang förenas gastronomi, hjärta och höga ambitioner med en varm och personlig service. 

RESTAURANGEN

Restaurangen är modern, eklektisk och har en tydlig internationell atmosfär. Vi serverar tidig frukost, lunch, middag och cocktails sent på kvällen, varje dag i veckan. Medelhavsfusion, samtida matlagning och The Real New Nordic är några av restaurangens ledord.

TRÄDGÅRDEN / COCKTAILBAR

Villa Dagmars spektakulära innergård med sitt magnifika glastak transporterar dig omedelbart till en Stadsvilla i Capri. I Trädgården börjar dagen med att vi serverar frukost vilket övergår till lunch och på helger vår uppsattade brunch. På eftermiddagar och kvällar serveras fantastiska cocktails blandat med live-musik och djs, Trädgården är alltid öppen och här finner du Villa Dagmars puls.

 

butiken

BUTIKEN

Villa Dagmars Butik, med egen vinbar. Här erbjuds ekologisk frukost på morgnarna och på kvällarna serveras enklare smårätter tillsammans med ett gott glas vin. Vi serverar nybakat bröd från vårt alldeles egna bageri och hälsosamma och näringsrika produkter från lokala leverantörer, noga utvalda efter säsong. I butiken hittar du också ett härligt urval produkter att ta med hem eller ge bort. Under sommarsäsongen öppnar vi dessutom vår utomhusservering på Nybrogatan.

MÖT VÅRA KOCKAR

Vi är stolta över att samarbeta med två av Sveriges mest innovativa och prisade kockar, Daniel Höglander och Niclas Jönsson, som bland annat ligger bakom Michelin-belönade restaurangen Aloë. Menyn präglas av Medelhavsköket med influenser från Italien, södra Frankrike, Mellanöstern samt Nordafrika. Rätterna fokuserar på det maritima och det gröna, lite lättare köket. Dessutom erbjuder vi välsmakande innovativa pizzor. Sammantaget en bred och spännande meny där gästerna kan välja mellan små och mellanstora rätter.

restaurang stockholm

christmas villa dagmar

JUL OCH NYÅR 

Våra kockar Daniel Höglander och Niclas Jönsson har skapat en fantastisk ”Menu Noël Villa Dagmar” som ett komplement till vår vanliga à la carte-meny mellan den 18 december och den 24 december. 

Fira in det nya året på Villa Dagmar på ett storslaget sätt med nära och kära. Vi bjuder in till en extraordinär nyårsgala. Ni hittar noggrant utvalda viner och cocktails som kompletterar varje rätt och skapar en fantastisk mat- och dryckesupplevelse utöver det vanliga.  För mer information vänligen klicka, HÄR