MAT OCH DRYCK

I hjärtat av Villa Dagmar finner du flera mat- och dryckesalternativ för att tillgodose olika stämningar och stunder under din vistelse. Ta en tillfällig flykt från den livliga staden – i kombination med vår varma och vänliga service kommer du känna dig som hemma. Trädgården, vår innergård är den centrala mötesplatsen för hotellgäster och besökare och är täckt med ett magnifikt glastak. I trädgården kan ni beställa dagens lunch och på kvällarna finns vår barmeny tillgänglig.

 

>> Boka bord <<

kockar

Restaurangen

Vi är stolta att samarbeta med Daniel Höglander och Niclas Jönsson ägare och köksmästare, till prisbelönta Michelin-restaurangen Aloë. Här kan du njuta av gastronomi från Medelhavet, fantastiska viner och cocktails. Restaurangen är en plats där gastronomi, hjärta och höga ambitioner förenas, medan vår cocktailbar som ligger på vår innergård erbjuder en diger lista med utvalda signaturcocktails. Vi erbjuder tidig frukost, lunch, middag och cocktails sent på kvällen varje dag i veckan.

Butiken

Butiken

I Butiken erbjuder vi enkla rätter med ingredienser från lokala operatörer – säsongens primörer och högkvalitativa produkter som vi älskar.  En mötesplats för alla som vill äta frukost, ta ett glas vin efter jobbet eller äta lunch i en social och avslappnad miljö. Under sommarsäsongen öppnar vi upp utomhusterrassen på Nybrogatan. Butiken grundades på Hotel Diplomat och efter framgångsrika år valde vi att öppna upp konceptet på Villa Dagmar. Mer information inom kort.