MAT OCH DRYCK

På Villa Dagmar erbjuds stämningsfulla mat- och dryckesupplevelser som förenar gastronomi, hjärta och höga ambitioner med en varm och personlig service.

TRÄDGÅRDEN / COCKTAILBAR

Vår trädgård, med sitt magnifika glastak, är en levande mötesplats som ger känslan av att besöka någons stadsvilla. I Trädgården börjar dagen med att vi serverar frukost som sedan övergår till lunch och på helgerna, vår uppskattade brunch. Vår trädgårdsmeny är ett urval av Villa Dagmars signaturrätter. På eftermiddagar och kvällar serveras cocktails blandat med live-musik och DJ’s, Trädgården är Villa Dagmars hjärta och här finner du även dess puls. 

DAGGES

I hotellets karismatiska vinbar Dagges har vår chefssommelier Rasmus Klintberg samlat exklusiva viner från vår bevarade vinkällare på hotellet. Vinkällaren på Villa Dagmar är ett uttryck för hantverk med målet att väcka nyfikenhet och uppmärksamma viner av hög kvalitet från mindre kända regioner än de klassiska. Välkommen in och utforska vinvärlden med oss. Ta plats i baren eller i någon av sofforna och låt oss guida dig genom vårt breda utbud av utmärkta viner tillsammans med noggrant utvalda aperitivo och charkuterier.

Mer detaljer

SALON

Kliv in i en värld och låt dina sinnen flätas samman i en ny fängslande matupplevelse innanför de eleganta väggarna av Villa Dagmar.
Här öppnas en ny dimension av kontraster, förförande mystik, vågad romantik och tradition i både hjärta och själ. I Salon förverkligar vi vår fasta övertygelse om vad gastronomi verkligen innebär – glädje, värme, gemenskap och generositet. Välkommen till vår dolda pärla, en oas bortom tid och rum, där varje ögonblick hör till dagen att minnas.

Salon är stängt under sommaren, vi ser fram emot att välkomna er i höst.

Boka bord

CHAMBRE SÉPARÉE

Villa Dagmar är perfekt för alla typer av events, privata middagar och tillställningar. För er som vill sitta lite mer avskilt erbjuder vi privata rum som passar både stora och små sällskap.

Mer detaljer

VÅRT BAGERI OCH KONDITORI

Alla våra bakverk och olika sorters bröd bakas i vårt alldeles egna bageri och konditori. Oavsett om du firar en födelsedag, förlovning eller vill lägga till det lilla extra till ditt event finns vårt alldeles egen konditor Annie Lundin på plats och skapar magiska bakverk och tårtor för både smak och sinne. Alla våra bakverk, tårtor och bröd bakas dagligen med de allra finaste råvaror och kan även beställas hem. 

Mer detaljer