Villa Dagmar

MAT OCH DRYCK

På Villa Dagmar erbjuds ljuvliga mat- och dryckesupplevelser skapade av två av Sveriges mest innovativa och prisade kockar, Daniel Höglander och Niclas Jönsson.  I vår restaurang förenas gastronomi, hjärta och höga ambitioner med en varm och personlig service. 

RESTAURANGEN

Restaurangen är modern, eklektisk och har en tydlig internationell atmosfär. Vi serverar tidig frukost, lunch, middag och cocktails sent på kvällen, varje dag i veckan. Medelhavsfusion, samtida matlagning och The Real New Nordic är några av restaurangens ledord.

TRÄDGÅRDEN / BAR

Vår innergård, med sitt magnifika glastak, är en levande mötesplats som ger känslan av att besöka någons stadsvilla. Från innergården finns en passage till anrika Östermalms saluhall och på vår barmeny hittar man fantastiska viner, utvalda cocktails och ett urval av det bästa från vår restaurangmeny. Man kan också välja att avnjuta dagens lunch i trädgården.

BUTIKEN

Villa Dagmars Butik, med egen vinbar. Här erbjuds ekologisk frukost på morgnarna och på kvällarna serveras enklare smårätter tillsammans med ett gott glas vin. Vi serverar nybakat bröd från vårt alldeles egna bageri och hälsosamma och näringsrika produkter från lokala leverantörer, noga utvalda efter säsong. I butiken hittar du också ett härligt urval produkter att ta med hem eller ge bort. Under sommarsäsongen öppnar vi dessutom vår utomhusservering på Nybrogatan.

MÖT VÅRA KOCKAR

Vi är stolta över att samarbeta med två av Sveriges mest innovativa och prisade kockar, Daniel Höglander och Niclas Jönsson, som bland annat ligger bakom Michelin-belönade restaurangen Aloë. Menyn präglas av Medelhavsköket med influenser från Italien, södra Frankrike, Mellanöstern samt Nordafrika. Rätterna fokuserar på det maritima och det gröna, lite lättare köket. Dessutom erbjuder vi välsmakande innovativa pizzor. Sammantaget en bred och spännande meny där gästerna kan välja mellan små och mellanstora rätter.

restaurang stockholm