Villa Dagmar

MAT OCH DRYCK

På Villa Dagmar erbjuds ljuvliga mat- och dryckesupplevelser skapade av två av Sveriges mest innovativa och prisade kockar, Daniel Höglander och Niclas Jönsson.  I vår restaurang förenas gastronomi, hjärta och höga ambitioner med en varm och personlig service. 

RESTAURANGEN

Restaurangen är modern, eklektisk och har en tydlig internationell atmosfär. Vi serverar tidig frukost, lunch, middag och cocktails sent på kvällen, varje dag i veckan. Medelhavsfusion, samtida matlagning och The Real New Nordic är några av restaurangens ledord. 

NYÅR PÅ VILLA DAGMAR

Fira in det nya året på Villa Dagmar på ett storslaget sätt med personer du älskar. Våra prisade kockar Daniel Höglander och Niclas Jönsson har skapat en extraordinär 7-rätters Nyårsmeny. Ni hittar noggrant utvalda viner och cocktails som kompletterar varje rätt och skapar en fantastisk mat- och dryckesupplevelse utöver det vanliga.

dagges

DAGGES

Dagges är en avslappnad, levande vinbar med högt i tak. Här har vi samlat allt det bästa från medelhavsländernas vinkulturer. Varför inte något spanskt, som finosherry och boquerones. Eller kanske den förträffliga italienska smakkombinationen Barolo och charkuterier. Vill du känna smaken av Paris bakgator får du comtéosten att spraka lite extra genom ett välbalanserat Vin Jaune. Välkommen in, våra passionerade sommelierer guidar dig med glädje, vare sig du vill dricka klassiskt eller prova något nytt. Slå dig ner i baren eller i någon av sofforna och njut av musiken, gästerna och den pulserande stämningen.

TRÄDGÅRDEN / COCKTAILBAR

Villa Dagmars spektakulära innergård med sitt magnifika glastak transporterar dig omedelbart till en Stadsvilla i Capri. I Trädgården börjar dagen med att vi serverar frukost som sedan övergår till lunch och på helgerna, vår uppskattade brunch. På eftermiddagar och kvällar serveras fantastiska cocktails blandat med live-musik och DJ’s, Trädgården är Villa Dagmars hjärta och här finner du även dess puls.

VÅRT BAGERI OCH KONDITORI

Alla våra bakverk och olika sorters bröd bakas i vårt alldeles egna bageri och konditori. Oavsett om du firar en födelsedag, förlovning eller vill lägga till det lilla extra till ditt event finns vårt alldeles egen konditor Annie Lundin på plats och skapar magiska bakverk och tårtor för både smak och sinne. Alla våra bakverk, tårtor och bröd bakas dagligen med de allra finaste råvaror och kan även beställas hem. För tårtbeställning hem, vänligen gör din bokning en vecka i förväg.

 

 

MÖT VÅRA KOCKAR

Vi är stolta över att samarbeta med två av Sveriges mest innovativa och prisade kockar, Daniel Höglander och Niclas Jönsson, som bland annat ligger bakom den Michelin-belönade restaurangen Aloë. Menyn präglas av Medelhavsköket med influenser från Italien, södra Frankrike, Mellanöstern samt Nordafrika. Rätterna fokuserar på det maritima och det gröna, lite lättare köket. Dessutom erbjuder vi välsmakande innovativa pizzor. Sammantaget en bred och spännande meny där våra gäster kan välja mellan små och mellanstora rätter.

restaurang stockholm

Erbjudanden & paket

På Villa Dagmar har vi specialerbjudanden och hotellpaket