Boutiquehotell Stockholm

Letar du efter boutiquehotell i Stockholm? Då behöver du inte leta längre än Villa Dagmar på Östermalm. Med en kombination av elegans, stil och förstklassig service erbjuder Villa Dagmar en unik och minnesvärd vistelse i hjärtat av Östermalm. Läs vidare för att upptäcka varför Villa Dagmar är det självklara valet för en minnesvärd upplevelse på ett boutiquehotell i Stockholm.

Villa Dagmar på Östermalm är ett smakfullt boutiquehotell i Stockholm för den världsvana resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Vårt eleganta hotell erbjuder en exklusiv komfort och upplevelse mitt i stadens pulserande atmosfär.

Exklusiv design och atmosfär

Villa Dagmar är känt för sin imponerande design och unika atmosfär. Från det ögonblick du kliver in genom dörren möts du av en blandning av historisk charm och modern elegans. Varje detalj har noggrant tagits fram för att skapa en avkopplande och inbjudande atmosfär.

Eleganta rum och sviter

Alla våra hotellrum och sviter är en oas av komfort och stil. Varje rum är inrett med smakfulla detaljer och högkvalitativa material. Oavsett om du väljer ett av våra rum eller en svit, kan du förvänta dig en oförglömlig vistelse.

Stämningsfulla mat -och dryckesupplevelser

På Villa Dagmar erbjuds stämningsfulla mat- och dryckesupplevelser skapade av de tvåstjärniga Michelin-kockarna, Daniel Höglander och Niclas Jönsson. I vår restaurang förenas gastronomi, hjärta och höga ambitioner med en varm och personlig service.

Boutiquehotell på Östermalm

Ett av de mest attraktiva dragen med Villa Dagmar är dess centrala läge på Nybrogatan på Östermalm. Med närhet till sevärdheter, shopping och restauranger är detta en idealisk bas för att utforska Stockholm. Du kan lätt ta dig till platser som Djurgården, Gamla Stan och flera evenemang.

Dagmar Spirit & Retreat

Dagmar Spirit & Retreat erbjuder en fristad av avkoppling. Här kan du njuta av olika behandlingar och låta dig själv bli omhändertagen av professionella terapeuter. Det är den perfekta platsen för att varva ner efter en dag av utforskande. En plats där vi ser till helheten och den holistiska tanken i att kropp och själ hör ihop.

Exceptionell gästservice

Vi strävar efter att överträffa förväntningar och skapa minnesvärda stunder för varje gäst. Oavsett om det gäller personliga önskemål eller rekommendationer för aktiviteter, finns de där för att göra din vistelse bekväm och angenäm. Vår concierge vet hur man skapar en förstklassig vistelse för våra gäster.

Utforska Östermalms skönhet

Efter att ha upplevt Villa Dagmars alla bekvämligheter på Nybrogatan är det dags att utforska Östermalm. Promenera längs de eleganta gatorna, besök konstgallerier eller ta en avkopplande promenad längs vattnet. På tjusiga Östermalm hittar du vacker arkitektur, anrika museer och klassiska kulturscener.

Bokningsinformation och priser

Klicka nedan för att boka din vistelse på Villa Dagmar och för att få information om rumspriser och tilläggspaket. Här kan du också ta del av eventuella erbjudanden som kan göra din upplevelse ännu mer minnesvärd.

Boka rum

Erbjudanden & paket

På Villa Dagmar har vi specialerbjudanden och hotellpaket