JUL & NYÅR PÅ VILLA DAGMAR 

December är en av de mest magiska tiderna på året. Villa Dagmar bjuder in till en varm, personlig och oförglömlig vistelse i vinter.

Checka in på hotellet och inled kvällen med en julinspirerad cocktail i hotellets hjärta Trädgården, under det magnifika glastaket. Känn in den magiska julstämningen och lämna allt till oss.

Vakna sedan upp utvilad nästa dag och njut av en lång härlig frukost. I Dagmar Spirit & Retreat och moderna gym kan kropp, sinne och själ få sig en välbehövlig paus. Här finns allt från härliga kroppsbehandlingar, massage till sound healing.

I Dagges finns nybakade bröd och bakverk med smaker som hör julen till från vårt alldeles egna bageri. Här finns även en välkomponerad vinlista som vår talangfulla sommelier har tagit fram och säsongens välsmakande aperitivo. Dagges är en avslappnad och levande mötesplats för dagens alla olika tillfällen.

I vår egen unika konceptbutik, Gazebo, hittar ni våra signaturprodukter och perfekta julklappar från varumärken vi älskar såsom; modeaccessoarer, böcker, designerföremål och presentkort.

Villa Dagmar är perfekt placerat med närhet till shopping, kultur och sightseeing. Vi utlovar en magisk julstämning i en lyxig men levande miljö. Fira denna speciella högtid på Villa Dagmar med dina nära och kära – upplev den magiska julstämningen på hotellet och vi önskar er alla en riktigt god jul.

I år erbjuder vi ett förmånligt hotellpaket Dagmar’s Holiday Treat inklusive övernattning, en välkomstgåva vid ankomst och frukost.

 

NYÅR PÅ VILLA DAGMAR

Fira in det nya året på Villa Dagmar på ett storslaget sätt med nära och kära. Våra prisade kockar Daniel Höglander och Niclas Jönsson har skapat en extraordinär 6-rätters Nyårssupé. Ni hittar noggrant utvalda viner och cocktails som kompletterar varje rätt och skapar en fantastisk mat- och dryckesupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans med utvalda DJs utlovar vi en härlig nyårsstämning fram till kl 03.00.

Vårt hotellpaket Dagmar’s New Year’s Offer inkluderar övernattning, VIP-gåva vid incheck, 6-rätters Nyårssupé och frukost och sen utcheckning.