Gonghealing & Soundbath

Gongbadet börjar med att mjuka upp och värma din kropp med några enkla övningar, innan vi går vidare över i gongspelet. Det sker under filt i vila. Ljudets vågor från Gongen är som en inre massage, det påverkar sinnet så man kan hamna i ett läge mellan sömn och vakenhet vilket hjälper dig att stilla sinnet och tankarna. Detta tillsammans med Gongens vibrationer, som går in i kroppen, hjälper kroppens självläkande förmåga att lösa upp spänningar och stress. Efter en session känner man sig normalt avslappnad, påfylld med ny energi och kreativitet. En session är stärkande både fysiskt och emotionellt.

Det krävs ingen erfarenhet eller speciella förutsättningar för att vara med.

Effekt av Soundhealing och gongens historiska betydelse
Ljudterapi, soundhealing baseras på antagandet att du är en uppsättning vibrationer som förlorar sin rytm då sjukdom uppstår. När atomerna, cellerna som vibreras, balanseras denna rytm och denna frekvens. Ljud och vibrationer reser genom vatten mer effektivt och när du består av 70 % påverkar varje cell i din kropp. Känslor som är instängda, släpps fram. Vibrationerna frigör energi från tidigare erfarenheter.

”Gongbad” har fått sitt namn för att du badar i ljudvågornas vibrationer som masserar alla dina inre organ och vattnet du består av. Gongen – ett av våra äldsta instrument, har använts i tusentals år för att båda läka människor och öka och fördjupa mänsklig medvetenhet. Vetenskapligt och arkeologiskt spåras dess rötter till bronsåldern, 5,000 år tillbaka i tiden. Burma, Kina, Java och Vietnam var framstående Gongproducenter. I väst fanns gonggongen i gamla Grekland och inom Romarriket. Forskning på 20 min gongspelande har visat effekt ända ned på blodcellsnivå. 

Om Mattias Sundman
Mattias Sundman är utbildad Gongmästare och Yogalärare och har spelat Gong i över 7 år. Han håller regelbundet företagsevent och olika klasser runt om i hela Stockholm. Han är även ofta med på olika event, festivaler och håller även utbildningar. Mattias älskar att dela sin passion med Gongen och spelar alltid från hjärtat och för världsfred. Läs mer om Mattias här. 

Tid: Lördagar kl 09.00. Anmälan senast kl 19.00 dagen innan. Paus över sommaren från den 22/6, startar igen den 24/8. 
Klädsel: Svala kläder, inga skor.
Anmälan: För anmälan och eventuella frågor vänligen kontakta receptionen
Avbokningsregler: Anmälan är bindande, avbokning senast 24 timmar innan för att undvika debitering.

Pris:
Hotellgäst: 350 kr / person
Externa gäster: 1000 kr / person
Abonnera privat: 1-4 personer, 4500 kr totalt