Villa Dagmar

Hotell med avslappnande Retreat & Wellness på Östermalm - Stockholm

Våra favoriter

Ta en paus från vardagslivet och checka in på ett hotell med retreat och gym i Stockholm. Njut av en weekend eller en vardagskväll där kropp och själ står i fokus med total avslappning och exklusiva behandlingar. Stockholm kryllar av hotell där retreat och wellness står i centrum för ditt välbefinnande.Här listar vi våra favoriter belägna på praktfulla Östermalm.

Hotel Diplomat

Strandvägen 7C, Östermalm

Retreat & hamam på lyxig adress

Njut av total avkoppling på Hotel Diplomat. I  den ombonade Retreaten på fashionabla Strandvägen finner du finns allt du kan önska dig för en avslappnad stund – Torrbastu, hamam, fullt utrustat gym, massage och skönhetsbehandlingar.

Exklusiva behandlingar

Hotel Diplomats Retreat har precis som Villa Dagmar ett nära samarbete med Mia Hjalmarsson och erbjuder därför det absolut bästa inom hudvård, skönhet och holistisk hälsa. Här erbjuds du som gäst favoriter med allt från klassiska ansiktsbehandlingar och massage, såväl som moderna dermapen- och PRX-behandlingar. 

Gym med personlig tränare

I Hotel Diplomats utrustade gym finns många nya träningsmaskiner och ett komplett utbud av hantlar och redskap. I Här erbjuds även möjligheten att boka ett pass med en personlig tränare för att maximera träningspasset.

Se alla Diplomats behandlingar här! ← 

Villa Dagmar 

Nybrogatan 25-27, Östermalm

Det bästa inom återhämtning och holistisk hälsa

Villa Dagmar finner du vår avkopplande Spirit & Retreat. Här kan din kropp, sinne och själ få sig en välbehövlig paus, avslappning eller ett snabbt träningspass i  det moderna och välutrustade gymmet.

Dagmar Spirit & Retreat har ett nära samarbete med Mia Hjalmarsson som erbjuder det bästa inom hudvård, skönhet och holistisk hälsa. Här hittar våra gäster klassiska favoriter såväl som nyskapande behandlingar och soundhealing. En plats där vi ser till helheten och den holistiska tanken i att kropp och själ hör ihop. 

Gonghealing & ljudterapi för läkande återhämtning

Dagmar Spirit & Retreat erbjuder även en unik form av ljudterapi. Gonghealing & soundbath bygger på premissen att du är en samling vibrationer som tappar rytmen när sjukdom uppstår. När atomer och celler vibrerar, balanseras denna rytm och  frekvens. Ljud och vibrationer färdas mer effektivt genom vatten och eftersom din kropp består av 70% vatten så påverkar det varje cell i din kropp och instängda känslor släpps ut. Dessa vibrationer frigör då energi från tidigare erfarenheter. En uppskattad och unik form av läkande återhämtning. Läs mer om gonghealing & soundbath här.

Gym och personlig träning

I vårt välutrustade gym har du även möjlighet till personlig träning med några av landets främsta PT:s inom crossfit, styrketräning eller avslappnande yoga. 

Se alla våra behandlingar här! ← 

BOKA RUM IDAG

Erbjudanden & paket

På Villa Dagmar har vi specialerbjudanden och hotellpaket