Bergsten

Bergsten – med fantastisk utsikt över vår vackra innergård är ett perfekt chambre séparée för alla typer av privata event, middagar, luncher och möten på upp till 20 personer.

Boka här

Möten på Villa Dagmar

Boka ett av våra mötesrum!

Bergsten

Med fantastisk utsikt över vår vackra innergård är Bergsten ett perfekt chambre séparée för alla typer av privata möten på upp till 18 personer.

Karamellfabriken

Karamellfabriken är vår största lokal och kan delas i två. Lokalen är perfekt för exklusiva lanseringar, kreativa workshops och större privata middagar för upp till 40 personer.

Smedjan

Vår kreativa oas Smedjan är en utmärkt lokal för alla typer av privata middagar, lanseringar, workshops och event för upp till 30 personer. För stora sällskap eller evenemang kan Smedjan bokas i anslutning med Orangeriet.

Orangeriet

Orangeriet är vår trevliga innergård och förlängda del av restaurangen, en tilltalande oas som är perfekt för större privata middagar, event, exklusiva presslanseringar och mingel för upp till 30 gäster. För stora sällskap eller evenemang kan Orangeriet bokas i anslutning med Smedjan.