Villa Dagmar

DOUBLE SUPERIOR RUM
20 – 24 KVM / 180 CM KING-SIZE SÄNG

 
Våra Superior Rum på hotellet är smakfullt inredda med ljusa och klassiska möbler. Hotellrummen har ett inbjudande badrum i marmor, connecting-möjligheter och vetter mot gatan eller någon av våra vackra innergårdar i Stockholm.
 
DOUBLE SUPERIOR RUM:
Våra Superior Rum är utrustade med lakan i bomullssatin av högsta kvalitet, espressomaskin, badrum i marmor, våra egna exklusiva och miljömärkta badrumsartiklar, frottémorgonrockar, tofflor och en välfylld minibar. Vi erbjuder 24H concierge & room service, smart-TV med chromecast, fritt WiFi, bluetooth-högtalare från Marshall, säkerhetsboxar, internationella magasin och dagstidningar, turn-down service och fri tillgång till Dagmar Spirit & Retreat och gym.
 
Våra värdar och värdinnor på hotellet kan hjälpa till med exempelvis conciergeförfrågningar, parkeringsservice, restaurangbokningar, bokning av mötesrum med mera.
 

Boka rum

Bo på Villa Dagmar

Upptäck alla våra rum

Small Double Rum

Våra Small Double Rum är smakfullt inredda i Villa Dagmars signaturstil och innehåller alla bekvämligheter du behöver.

Double Superior Rum

Våra Superior Rum är smakfullt inredda med ljusa och klassiska möbler från noga utvalda designers och med ett inbjudande badrum i marmor.

Deluxe Rum

Våra rymliga Deluxe Rum är smakfullt inredda med möbler från noga utvalda svenska och italienska designers. Varje hotellrum har en generös sittgrupp och connecting-möjligheter.

Deluxe Balcony

Våra vackert inredda Deluxe Balcony Rum ligger högst upp med balkong och har spektakulär utsikt över någon av våra inglasade innergårdar.

Courtyard Svit

Unik, lyxig och intim. Courtyard Svit är en smakfullt inredd hotellsvit med en inbjudande vardagsrumsdel och fantastisk utsikt över vår vackra inglasade innergård på Östermalm.

One Bedroom Svit

En ljus, rymlig och smakfull hotellsvit med separat vardagsrumsdel med en generös sittgrupp, matsalsdel och med utsikt över Nybrogatan.

Villa Dagmar Svit

Vår största hotellsvit på 70 kvm är ljus, rymlig och smakfullt inredd i en mix av skandinaviskt och italiensk design.