Villa Dagmar Svit

70 KVM
180 CM / KING-SIZE SÄNG
 
Vår största hotellsvit på 70 kvm är ljus, rymlig och smakfullt inredd i en mix av skandinaviskt och italiensk design. Sviten har två sovrum och badrum i marmor, en separat vardagsrumsdel med matplats och en enastående vy över vibrerande Nybrogatan  – precis som Dagmar själv hade önskat. Den är perfekt att abonnera för alla sorters evenemang.
 
VILLA DAGMAR SVIT:
Villa Dagmar svit är utrustad med lakan i bomullssatin av högsta kvalitet, espressomaskin, badrum i marmor, våra egna exklusiva och miljömärkta badrumsartiklar, frottémorgonrockar, tofflor och en välfylld minibar. Vi erbjuder 24H concierge & room service, smart-TV med chromecast, fritt WiFi, bluetooth-högtalare från Marshall, säkerhetsboxar, internationella magasin och dagstidningar via PressReader, turn-down service, gym och 45 min privat tillgång till Dagmar Spirit & Retreat.
 
Våra värdar och värdinnor på hotellet kan hjälpa till med exempelvis conciergeförfrågningar, parkeringsservice, restaurangbokningar, bokning av mötesrum med mera.
 
För mer information och för att boka denna svit vänligen skicka en förfrågan till vår bokningsavdelning.
  
Kontakta oss 
 

Boka rum

Bo på Villa Dagmar

Upptäck alla våra rum

Small Double Rum

Våra Small Double Rum är smakfullt inredda i Villa Dagmars signaturstil och innehåller alla bekvämligheter du behöver.

Superior Rum

Våra Superior Rum är smakfullt inredda med ljusa och klassiska möbler från noga utvalda designers och med ett inbjudande badrum i marmor.

Deluxe Rum

Våra rymliga Deluxe Rum är smakfullt inredda. Varje hotellrum har en generös sittgrupp och connecting-möjligheter.

Deluxe Balcony Room

Våra vackert inredda Deluxe Balcony Rum ligger högst upp med balkong och har spektakulär utsikt över någon av våra inglasade innergårdar.

Courtyard Svit

Unik, lyxig och intim. Courtyard Svit är en smakfullt inredd hotellsvit med en inbjudande vardagsrumsdel och fantastisk utsikt över vår vackra inglasade innergård på Östermalm.

One Bedroom Svit

En ljus, rymlig och smakfull hotellsvit med separat vardagsrumsdel med en generös sittgrupp, matsalsdel och med utsikt över Nybrogatan.

Villa Dagmar Svit

Vår största hotellsvit på 70 kvm är ljus, rymlig och smakfullt inredd i en mix av skandinaviskt och italiensk design.