Standard Dubbelrum

18 – 22 KVM / 160 CM QUEEN-SIZE SÄNG

Våra standard dubbelrum är smakfullt inredda i Villa Dagmars signaturstil och innehåller alla bekvämligheter du behöver och vackra badrum i marmor. Hotellrummen har utsikt mot någon av våra vackra innergårdar, några belägna högst upp i huset med snedtak och takfönster.

STANDARD DUBBELRUM

Utrustade med lakan i bomullssatin av högsta kvalitet, espressomaskin, badrum i marmor, våra egna exklusiva och miljömärkta badrumsartiklar, frottémorgonrockar, tofflor och en välfylld minibar. Vi erbjuder 24H concierge & room service, smart-TV med chromecast, fritt WiFi, bluetooth-högtalare från Marshall, säkerhetsboxar, internationella magasin och dagstidningar via PressReader, turn-down service och tillgång till vårt gym.

Våra värdar och värdinnor på hotellet kan hjälpa till med exempelvis conciergeförfrågningar, parkeringsservice, restaurangbokningar, bokning av mötesrum med mera.

Notera att fönstren i våra Standard Dubbelrum inte är öppningsbara.

Boka rum

Bo på Villa Dagmar

Upptäck alla våra rum

Standard Dubbelrum

Våra Standard Dubbelrum är smakfullt inredda i Villa Dagmars signaturstil och innehåller alla bekvämligheter du behöver.

Superior Rum

Våra Superior Rum är smakfullt inredda med ljusa och klassiska möbler från noga utvalda designers och med ett inbjudande badrum i marmor.

Superior Balkong Rum

Våra vackert inredda Superior Balcony Rum ligger högst upp med med balkong under vårt spektakulära glastak och utsikt över Trädgården.

Deluxe Rum

Våra rymliga Deluxe Rum är smakfullt inredda. Varje hotellrum har en generös sittgrupp och connecting-möjligheter.

Deluxe Balkong Rum

Våra vackert inredda Deluxe Balkong Rum är belägna på översta våningen med balkong under bar himmel och spektakulär utsikt över Stockholms takåsar.

Courtyard Svit

Unik, lyxig och intim. Courtyard Svit är en smakfullt inredd hotellsvit med en inbjudande vardagsrumsdel och fantastisk utsikt över vår vackra inglasade innergård på Östermalm.

One Bedroom Svit

En ljus, rymlig och smakfull hotellsvit med separat vardagsrumsdel med en generös sittgrupp, matsalsdel och med utsikt över Nybrogatan.

Villa Dagmar Svit

Vår största hotellsvit på 70 kvm är ljus, rymlig och smakfullt inredd i en mix av skandinaviskt och italiensk design.