KARRIÄR

Vi söker löpande efter duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt team på Villa Dagmar. Vänligen skicka in din jobbansökan (CV och personligt brev) till jobs@hotelvilladagmar.com

HR MANAGER – HOTEL DIPLOMAT AB 

Drömmer du om att vara en del av en spännande resa mot att förändra framtiden inom hotell- och restaurang? Hotel Diplomat AB är platsen där dina ambitioner kan bli verklighet. Vi är inte bara en arbetsplats; vi är en destination för dem som delar vår passion för hotell, mat, dryck och att skapa minnesvärda stunder för våra gäster.

Om Rollen

Nu söker vi en HR Manager som är trygg i sitt ledarskap och som är bra på att skapa delaktighet, glädje och engagemang. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet som HR-chef från hotell- och restaurangbranschen eller liknande organisationer där medarbetarna är utspridda på flera arbetsställen.

Som HR Manager tar du ett helhetsansvar för att leda och utveckla HR-arbetet inom våra hotell. Du driver med ett tydligt affärsfokus långsiktiga frågor och förändringar samtidigt som du hanterar dagliga, operativa frågor i vardagen. Rollen HR Manager är ny inom företaget och fokus för uppdraget kommer initialt att vara att arbeta fram tydliga och effektiva arbetssätt och processer. Mycket fokus på introduktion och utbildning av ny och befintliga medarbetare.

Tillsammans med övriga kollegor i ledningsgruppen sätter du våra gemensamma mål och ansvarar för genomförande av de HR-relaterade målen samt för löpande uppföljning av nyckeltal för just din avdelning.

Du ger dagligt stöd och coaching till våra avdelningschefer i olika HR-frågor och utvecklar och inspirerar dem inom HR-området. Du ansvarar för alla delar inom HR genom att attrahera, rekrytera, utveckla och avsluta. Inom respektive områden ingår flertalet aktiviteter som introduktion, medarbetarundersökning, förhandlingar, arbetsmiljö, insatser för medarbetar- och ledarutveckling och Employer Branding etc. Ett stort arbete initialt är att ta fram och implementera flertalet av dessa HR-processer, verktyg och riktlinjer.

Du sitter med i Hotel Diplomat ABs ledningsgrupp och du rapporterar till VD Charlotta Olsson.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

 – Flera års erfarenhet av brett HR-arbete och en bakgrund i personalintensiva branscher som hotell, restaurang, nöje och/eller underhållning
 – Gedigen erfarenhet av coachning och utveckling inom ledarskap
 – Erfarenhet av att leda förändringsarbete och arbeta med strategiska HR-frågeställningar
 – Goda kunskaper i svenska och engelska
 – En akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande
 – Erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal inom HRF och Unionen är meriterande, liksom erfarenhet inom projektledning.

Som person är du kommunikativ, samarbetsvillig, prestigelös, lösningsorienterad och glad. Du vågar ifrågasätta samtidigt som du är smidig och bra på att bygga relationer. Det är viktigt att du är strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt.

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i det dagliga arbetet är du självgående, fokuserad och resultatorienterad. Som ledare är du trygg i ditt ledarskap, teamorienterad och har god självtillit.

Varför ska du välja att arbeta på Hotel Diplomat AB

Vi är på en spännande resa och strävar efter att bygga ett team som inte bara följer utvecklingen, utan leder den. Vi vill vara pionjärer inom vår bransch och för att uppnå detta behöver vi medarbetare som delar vår passion, kunskap och vilja att tänka innovativt. Hos oss är vi måna om din personliga och professionella utveckling. Vi erbjuder utbildning och möjlighet till att växa inom organisationen.

Självklart erbjuder vi en marknadsmässig lön. Du kan förvänta dig förmåner som friskvårdsbidrag och andra anställningsförmåner som medarbetare. Hos oss har du även möjlighet att njuta av förmånliga rabatter på våra hotell, restauranger och butiker.

 Om Hotel Diplomat AB

Hotel Diplomat AB erbjuder unika, exklusiva och personliga hotell- och restaurangupplevelser i hjärtat av Stockholm. Hotellen ägs av fjärde generationen i familjen Malmström där det familjära genomsyrar hela verksamheten.

Våra hotell, Hotel Diplomat, ett stilfullt och elegant hotell beläget på Strandvägen med fantastisk utsikt över Stockholms vatten, och   Villa Dagmar ett intimt och internationellt boutiquehotell på Nybrogatan, erbjuder förutom hotell och restaurangverksamhet även eventlokaler, konceptbutik, barer, gym och retreat. Under 2024 öppnar vi ytterligare ett hotell med känslan av ett italienskt town house intill Tegnérlunden i Stockholm.

 Vi ser fram emot din ansökan!

För ansökan jobs@diplomathotel.com.

För frågor tveka inte att kontakta Charlotta Olsson, VD, på charlotta.olsson@diplomathotel.com eller 073 822 6110.

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 20 oktober.

Hotel Diplomat – https://www.diplomathotel.com/

Villa Dagmar – https://hotelvilladagmar.com/

KOCK – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Vi söker nu en kock till vårt köksteam.
Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet.

Arbetsuppgifter innefattar bl a.

 – Planering, förberedelser och kreativa inslag
 – Matlagning från grunden
 – Varierande arbetstider

Du har minst 5 års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Tjänsten är tillsvidare, vi tillämpar kollektivavtal.

Ansökan skickas senast 30 september 2023 till daniel.jogmar@hotelvilladagmar.com

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

GUEST RELATIONS MANAGER – HOTEL DIPLOMAT & VILLA DAGMAR

Vi söker nu ytterligare Guest Relations Manager till Hotel Diplomat och Villa Dagmar med stort fokus kvalitet och personlig service.

Om uppdraget
Du är professionell, flexibel och engagerad med känsla för kvalitet och personlig service. Du är van att arbeta självständigt och drivs av att möta och överträffa våra gästers förväntningar.

Arbetsuppgifter innefattar bl a
– Vara synlig för gästen och aktivt hjälpa dem att lösa deras problem
– Överse och säkerställa att alla gästkommentarer och förfrågningar besvaras inom 24 timmar
– Ha utmärkt kunskap om stamgäster, ta hänsyn till deras önskemål och preferenser under vistelsen och vid framtida vistelser
– Se till att kommunikation mellan avdelningarna rörande gästupplevelser är klar och tydlig
– Se till att specifika önskemål från varje gäst under bokningsprocessen och deras vistelse hanteras korrekt och levereras
– Vara en hjälpande hand för bokningsavdelningen och receptionen i hantering utav mer invecklade förfrågningar och se till att hålls på allra högsta nivå
– Arbeta med projekt enligt instruktioner från receptionschef
– Hantera gästklagomål effektivt enligt hotellens policy och se till att varje gäst lämnar hotellet nöjd
– Boka och hantera förfrågningar för både interna och externa tjänster eller samordna conciergeservicen om tillgänglig på hotellet
– Ha goda kunskaper om de tjänster som erbjuds i Stockholm och utveckla ett ordentligt nätverk inom staden för att säkerställa att vi levererar bästa service till gäst
– Checka in och checka ut gäster och vid behov assistera receptionspersonalen med deras arbetsrutiner
– Arbeta aktivt med merförsäljning för att höja gästens upplevelse och öka hotellen intäkter enlighet med de rutiner som finns för att säkerställa att merförsäljning ger ett positivt resultat

Erfarenhet
– Minst 2 år relevant arbetserfarenhet
– Dokumenterat uppnådda resultat från försäljning
– Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
– Tidigare erfarenhet från att arbeta i liknande miljöer och att arbeta utifrån värderingar
– Studier inom hospitality management är det starkt meriterande

Vi ser fram emot din ansökan.

Ansökan skickas till jobs@diplomathotel.com med ”Ansökan Guest Relations Manager” som ämnesrad. Intervjuer sker löpande.

Klicka här för att läsa mer om vårt systerhotell Hotel Diplomat

RECEPTIONIST – VILLA DAGMAR

Vi söker nu en hotellreceptionist på heltid till hotellets Front Office team. Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett intresse av hotell och branschen i stort.

Arbetsuppgifter som receptionist på Villa Dagmar innebär bland annat följande;

– In- och utcheckning av gäster enligt hotellets standard
– Ta emot inkommande bokningsförfrågningar
– Ta emot inkommande samtal och se till att de kopplas till rätt person
– Besvara och ta hand om receptionens emailkommunikation
– Ordna med gästförfrågningar och vara behjälplig
– Hjälpa till med bagagehantering
– Jobba med försäljning och ha ett helhetstänk i receptionen

Vi ser gärna att du har minst 1 års relevant erfarenhet i motsvarande roll, samt tidigare erfarenhet av HMS eller något annat hotellbokningssystem. Du behöver även kunna kommunicera på både svenska och engelska, i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Arbetstiden är fördelad dagar, kvällar och helger – vi tillämpar kollektivavtal.

Ansökan skickas till jobs@hotelvilladagmar.com med ”Ansökan Receptionen” som ämnesrad.

FRUKOSTSERVIS DELTID – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Vi söker nu servis till vårt frukost team. Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck, branschen i sin helhet samt barista kunskaper.

Arbetsuppgifter som frukostservis på Villa Dagmar innebär bl.a. följande:
– Servering i vår matsal samt mötesrum
– Ta beställningar (À la carte)
– Daglig gästkontakt

Du har minst 3-års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Tjänsten är en deltidstjänst med start så snart som möjligt, 2023, vi tillämpar kollektiv avtal. Arbetstiden är förlagd morgon- och dagtid, både vardagar och helger.

Ansökan skickas till jobs@hotelvilladagmar.com

HOVMÄSTARE  – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Vi söker nu en Hovmästare på heltid till vårt härliga team i restaurangen.

I ditt arbete ingår sedvanliga Hovmästaruppgifter såsom placering av gäster, optimera sittningar, flöden och arbetsledning under dina pass. Du är delvis ansvarig för den dagliga driften och personalen under dina pass. Du har ambitioner att utvecklas inom ditt yrke och förmågan att inspirera dina arbetskamrater. Vi ser gärna att du har en härlig ledarskapsstil, goda kunskaper inom mat och dryck och är strukturerad.

Vi söker dig som är:

 – Glad och serviceinriktad
 – Ordningsam
 – Gillar att arbeta i grupp och i högt tempo
 – God kommunikationsförmåga
 – Minst tre års erfarenhet
 – Sommelierutbildad är meriterande men inte ett krav

Arbetstid: Mestadels kväll men dagtid kan förekomma

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning med start omgående, vi tillämpar kollektiv avtal. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till jobs@hotelvilladagmar.com

SERVITÖRER/SERVITRISER – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet. 

Arbetsuppgifter som servis på Villa Dagmar innebär bl.a. följande:
– Servering i vår matsal samt mötesrum
– Daglig gästkontakt

Du har minst 3-års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt, vi tillämpar kollektivavtal.
Vänligen maila din ansökan till jobs@hotelvilladagmar.com

OM VILLA DAGMAR
Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, en stor och välkomnande hotellbar samt möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Villa Dagmar är helt enkelt en unik och exklusiv hotellupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hotellet har 70 rum och ingår i samma familj som Hotel Diplomat.