Villa Dagmar

KARRIÄR

Vi söker löpande efter duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt team på Villa Dagmar. Vänligen skicka in din jobbansökan (CV och personligt brev) till jobs@hotelvilladagmar.com

 

SENIOR SALES MANAGER – HOTEL DIPLOMAT & VILLA DAGMAR

Vi söker nu en Senior Sales Manager som brinner för försäljning, är driven, resultatinriktad och flexibel med en stark känsla för kvalitet och personlig service.  

Som Senior Sales Manager ansvarar du för att skapa och utveckla kontakt och relationer med både befintliga- och nya kunder. Du är hotellets ansikte utåt och ansvarar för att försäljningsmål uppnås genom att aktivt arbeta med att driva logi, konferens och event mot företagskunder. Som Senior Sales Manager ansvarar du för strategisk planering, avtalsförhandling, implementering, utveckling och uppföljning av avtal. Andra ansvarsområden innefattar bla att planera och genomföra kundbesök och delta i kundaktiviteter.

Du ingår i vårt kommersiella team och rapporterar direkt till Commercial Director. Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning med tillsättning snarast. Vi tillämpar provanställning.

Resor både internationellt och nationellt ingår i tjänsten.

Om dig

Du är professionell, driven och engagerad med känsla för kvalitet och personlig service. Du tar med enkelhet ansvar och initiativ och har dokumenterade erfarenheter inom försäljning. Du är engagerad, van att arbeta självständigt, sätter kunden och gästen i fokus och arbetar för att bygga långsiktiga relationer.

Du besitter idag en liknande roll inom försäljning. Erfarenhet och intresse från hotell är en stark fördel.

Erfarenhet

– Minst 5 år relevant arbetserfarenhet
 – Relevant universitets-/högskoleutbildning eller likvärdigt
 – Dokumenterat uppnådda resultat från försäljning
 – Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
 – Tidigare erfarenhet från att arbeta i liknande miljöer och att arbeta utifrån värderingar

Vi ser fram emot din ansökan.

För ansökan och frågor tveka inte att kontakta Charlotta Olsson, VD, på charlotta.olsson@diplomathotel.com eller 073 822 6110.

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 10 februari.
Hotel Diplomat – https://www.diplomathotel.com/

 

SERVITÖRER/SERVITRISER – VILLA DAGMAR

Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet. 

Arbetsuppgifter som servis på Villa Dagmar innebär bl.a. följande:
– Servering i vår matsal samt mötesrum
– Daglig gästkontakt

Du har minst 3-års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt, vi tillämpar kollektivavtal.
Vänligen maila din ansökan till jobs@hotelvilladagmar.com

 

FRUKOSTSERVIS EXTRA – VILLA DAGMAR

Vi söker nu extra servis till vårt frukost team. Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet.

Arbetsuppgifter som frukostservis på Villa Dagmar innebär bl.a. följande:
– Servering i vår matsal samt mötesrum
– Daglig gästkontakt

Du har minst 3-års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Tjänsten är extra vid behov med start så snart som möjligt, 2023, vi tillämpar kollektiv avtal.

Ansökan skickas till jobs@hotelvilladagmar.com

VÄRD/VÄRDINNA TILL VÅR RESTAURANG – VILLA DAGMAR

Vi erbjuder en spännande och händelserik arbetsplats där ingen dag är den andra lik. På Villa Dagmar arbetar vi för att ge våra gäster den absolut bästa möjliga service. På Villa Dagmar arbetar vi efter gästens önskemål och deras upplevelser står i fokus i allt vi gör.

I rollen som värd/värdinna arbetar du främst med att hälsa våra gäster välkomna, ta hand om ytterkläder, placera gäster till bords, servera fördrinkar samt att se till att Trädgården/ Matsalen i ordning och enligt Villa Dagmars standard. I dina arbetsuppgifter ingår också att vara gäster behjälpliga med taxibokningar samt känna till Villa Dagmars alla olika avdelningar så att gästen lätt får den service de önskar.

Du är Villa Dagmars första ansikte i entrén vilket ställer krav på din personlighet och sociala kompetens. Du arbetar på rullande schema med både dagtid, kvällstid och helg. Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt, vi tillämpar kollektivavtal.
Vänligen maila din ansökan till jobs@hotelvilladagmar.com

OM VILLA DAGMAR
Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, en stor och välkomnande hotellbar samt möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Villa Dagmar är helt enkelt en unik och exklusiv hotellupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hotellet har 70 rum och ingår i samma familj som Hotel Diplomat.