KARRIÄR

Drömmer du om att vara en del av en spännande resa mot att förändra framtiden inom hotell- och restaurang? Hotel Diplomat AB är platsen där dina ambitioner kan bli verklighet. Vi är inte bara en arbetsplats; vi är en destination för dem som delar vår passion för hotell, mat, dryck och att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. Vi söker löpande efter duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt team på Villa Dagmar. Vänligen skicka in din jobbansökan (CV och personligt brev) till jobs@hotelvilladagmar.com

Varför ska du välja att arbeta på Villa Dagmar & Hotel Diplomat AB

Vi är på en spännande resa och strävar efter att bygga ett team som inte bara följer utvecklingen, utan leder den. Vi vill vara pionjärer inom vår bransch och för att uppnå detta behöver vi medarbetare som delar vår passion, kunskap och vilja att tänka innovativt. Hos oss är vi måna om din personliga och professionella utveckling. Vi erbjuder utbildning och möjlighet till att växa inom organisationen.

Självklart erbjuder vi en marknadsmässig lön. Du kan förvänta dig förmåner som friskvårdsbidrag och andra anställningsförmåner som medarbetare. Hos oss har du även möjlighet att njuta av förmånliga rabatter på våra hotell, restauranger och butiker.

KOCK – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Vi söker nu en kock till vårt köksteam.
Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet.

Arbetsuppgifter innefattar bl a.

 – Planering, förberedelser och kreativa inslag
 – Matlagning från grunden
 – Varierande arbetstider

Du har minst 5 års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Tjänsten är tillsvidare, vi tillämpar kollektivavtal.

Ansökan skickas senast 30 september 2023 till daniel.jogmar@hotelvilladagmar.com

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

RECEPTIONIST – VILLA DAGMAR

Vi söker nu en hotellreceptionist på heltid till hotellets Front Office team. Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett intresse av hotell och branschen i stort.

Arbetsuppgifter innefattar bl a

– In- och utcheckning av gäster enligt hotellets standard
– Ta emot inkommande bokningsförfrågningar
– Ta emot inkommande samtal och se till att de kopplas till rätt person
– Besvara och ta hand om receptionens emailkommunikation
– Ordna med gästförfrågningar och vara behjälplig
– Hjälpa till med bagagehantering
– Jobba med försäljning och ha ett helhetstänk i receptionen

Vi ser gärna att du har minst 1 års relevant erfarenhet i motsvarande roll, samt tidigare erfarenhet av HMS eller något annat hotellbokningssystem. Du behöver även kunna kommunicera på både svenska och engelska, i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Arbetstiden är fördelad dagar, kvällar och helger – vi tillämpar kollektivavtal.

Ansökan skickas till jobs@hotelvilladagmar.com med ”Ansökan Receptionen” som ämnesrad.


FRUKOSTSERVIS DELTID – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Vi söker nu servis till vårt frukost team. Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck, branschen i sin helhet samt barista kunskaper.

Arbetsuppgifter innefattar  bl a
– Servering i vår matsal samt mötesrum
– Ta beställningar (À la carte)
– Daglig gästkontakt

Du har minst 3-års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Tjänsten är en deltidstjänst med start så snart som möjligt, 2023, vi tillämpar kollektiv avtal. Arbetstiden är förlagd morgon- och dagtid, både vardagar och helger.

Ansökan skickas till jobs@hotelvilladagmar.com


HOVMÄSTARE  – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Vi söker nu en Hovmästare på heltid till vårt härliga team i restaurangen. I ditt arbete ingår sedvanliga Hovmästaruppgifter såsom placering av gäster, optimera sittningar, flöden och arbetsledning under dina pass. Du är delvis ansvarig för den dagliga driften och personalen under dina pass. Du har ambitioner att utvecklas inom ditt yrke och förmågan att inspirera dina arbetskamrater. Vi ser gärna att du har en härlig ledarskapsstil, goda kunskaper inom mat och dryck och är strukturerad.

Vi söker dig som är:

 – Glad och serviceinriktad
 – Ordningsam
 – Gillar att arbeta i grupp och i högt tempo
 – God kommunikationsförmåga
 – Minst tre års erfarenhet
 – Sommelierutbildad är meriterande men inte ett krav

Arbetstid: Mestadels kväll men dagtid kan förekomma

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning med start omgående, vi tillämpar kollektiv avtal. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till jobs@hotelvilladagmar.com


SERVITÖRER/SERVITRISER – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet. 

Arbetsuppgifter innefattar bl a 
– Servering i vår matsal samt mötesrum
– Daglig gästkontakt

Du har minst 3 års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt, vi tillämpar kollektivavtal.
Vänligen maila din ansökan till jobs@hotelvilladagmar.com


 
OM HOTEL DIPLOMAT AB

Hotel Diplomat AB erbjuder unika, exklusiva och personliga hotell- och restaurangupplevelser i hjärtat av Stockholm. Hotellen ägs av fjärde generationen i familjen Malmström där det familjära genomsyrar hela verksamheten.

Våra hotell, Hotel Diplomat, ett stilfullt och elegant hotell beläget på Strandvägen med fantastisk utsikt över Stockholms vatten, och   Villa Dagmar ett intimt och internationellt boutiquehotell på Nybrogatan, erbjuder förutom hotell och restaurangverksamhet även eventlokaler, konceptbutik, barer, gym och retreat. Under 2024 öppnar vi ytterligare ett hotell med känslan av ett italienskt town house intill Tegnérlunden i Stockholm.

Hotel Diplomat – https://www.diplomathotel.com/

Villa Dagmar – https://hotelvilladagmar.com/