Villa Dagmar

KARRIÄR

Vi söker löpande efter duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt team på Villa Dagmar. Vänligen skicka in din jobbansökan (CV och personligt brev) till jobs@hotelvilladagmar.com

Vi söker nu en Värd/Värdinna till vår restaurang

Vi erbjuder en spännande och händelserik arbetsplats där ingen dag är den andra lik. På Villa Dagmar arbetar vi för att ge våra gäster den absolut bästa möjliga service.
På Villa Dagmar arbetar vi efter gästens önskemål och deras upplevelser står i fokus i allt vi gör.

I rollen som Värd/Värdinna arbetar du främst med att hälsa våra gäster välkomna, ta hand om ytterkläder, placera gäster till bords, servera fördrinkar samt att se till att Trädgården/ Matsalen i ordning och enligt Villa Dagmars standard. I dina arbetsuppgifter ingår också att vara gäster behjälpliga med taxibokningar samt känna till Villa Dagmars alla olika avdelningar så att gästen lätt får den service de önskar.

Du är Villa Dagmars första ansikte i entrén vilket ställer krav på din personlighet och sociala kompetens. Du arbetar på rullande schema med både dagtid, kvällstid och helg.
Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt, vi tillämpar kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!
Vänligen maila din ansökan till jobs@hotelvilladagmar.com

 

Vi söker nu servitörer/servitriser till vårt restaurang team

Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet. 

Arbetsuppgifter som servis på Villa Dagmar innebär bl.a. följande:
– Servering i vår matsal samt mötesrum
– Daglig gästkontakt

Du har minst 3-års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt, vi tillämpar kollektivavtal.

Vänligen maila din ansökan till jobs@hotelvilladagmar.com

Om Villa Dagmar
Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, en stor och välkomnande hotellbar samt möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Villa Dagmar är helt enkelt en unik och exklusiv hotellupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hotellet har 70 rum och ingår i samma familj som Hotel Diplomat.