KARRIÄR

Vi söker löpande efter duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt team på Villa Dagmar. Vänligen skicka in din jobbansökan (CV och personligt brev) till jobs@hotelvilladagmar.com

FRONT OFFICE MANAGER – HOTEL DIPLOMAT & VILLA DAGMAR

Vi söker nu en Front Office Manager till Hotel Diplomat och Villa Dagmar som är driven och organiserad med starkt kommersiellt tänk och stor vilja att leda ett team med fokus på kvalitet och personlig service.

Om uppdraget
Din roll är att leda och coacha vårt receptionsteam med fokus på gästnöjdhet. Du är hotellets ansikte utåt och ansvarar för att säkerställa att vår vision och våra mål uppnås.

Du ingår i ledningsgruppen för Hotel Diplomat och Villa Dagmar och rapporterar direkt till vd. Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning med tillsättning snarast. Vi tillämpar provanställning.

Om dig
Du är professionell, driven och engagerad med känsla för kvalitet och personlig service. Du tar med enkelhet ansvar och initiativ och har dokumenterade erfarenheter inom ledarskap. Du är engagerad, van att arbeta självständigt, sätter medarbetaren och gästen i fokus och arbetar för att bygga ett starkt och väl fungerande team.
Du besitter idag en liknande roll. Erfarenhet och intresse från hotell är en stark fördel.

Erfarenhet
– Minst 5 år relevant arbetserfarenhet
– Relevant universitets-/högskoleutbildning eller likvärdigt
– Dokumenterat uppnådda resultat från försäljning
 – Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
 – Tidigare erfarenhet från att arbeta i liknande miljöer och att arbeta utifrån värderingar

Vi ser fram emot din ansökan.
För frågor tveka inte att kontakta Charlotta Olsson, VD, charlotta.olsson@diplomathotel.com eller 073 822 6110.
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 31 maj.

Ansökan skickas till jobs@diplomathotel.com

Klicka här för att läsa mer om vårt systerhotell Hotel Diplomat.

 

GUEST RELATIONS MANAGER – HOTEL DIPLOMAT & VILLA DAGMAR

Vi söker nu ytterligare Guest Relations Manager till Hotel Diplomat och Villa Dagmar med stort fokus kvalitet och personlig service.

Om uppdraget
Du är professionell, flexibel och engagerad med känsla för kvalitet och personlig service. Du är van att arbeta självständigt och drivs av att möta och överträffa våra gästers förväntningar.

Arbetsuppgifter innefattar bl a
– Vara synlig för gästen och aktivt hjälpa dem att lösa deras problem
– Överse och säkerställa att alla gästkommentarer och förfrågningar besvaras inom 24 timmar
– Ha utmärkt kunskap om stamgäster, ta hänsyn till deras önskemål och preferenser under vistelsen och vid framtida vistelser
– Se till att kommunikation mellan avdelningarna rörande gästupplevelser är klar och tydlig
– Se till att specifika önskemål från varje gäst under bokningsprocessen och deras vistelse hanteras korrekt och levereras
– Vara en hjälpande hand för bokningsavdelningen och receptionen i hantering utav mer invecklade förfrågningar och se till att hålls på allra högsta nivå
– Arbeta med projekt enligt instruktioner från receptionschef
– Hantera gästklagomål effektivt enligt hotellens policy och se till att varje gäst lämnar hotellet nöjd
– Boka och hantera förfrågningar för både interna och externa tjänster eller samordna conciergeservicen om tillgänglig på hotellet
– Ha goda kunskaper om de tjänster som erbjuds i Stockholm och utveckla ett ordentligt nätverk inom staden för att säkerställa att vi levererar bästa service till gäst
– Checka in och checka ut gäster och vid behov assistera receptionspersonalen med deras arbetsrutiner
– Arbeta aktivt med merförsäljning för att höja gästens upplevelse och öka hotellen intäkter enlighet med de rutiner som finns för att säkerställa att merförsäljning ger ett positivt resultat

Erfarenhet
– Minst 2 år relevant arbetserfarenhet
– Dokumenterat uppnådda resultat från försäljning
– Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
– Tidigare erfarenhet från att arbeta i liknande miljöer och att arbeta utifrån värderingar
– Studier inom hospitality management är det starkt meriterande

Vi ser fram emot din ansökan.

För frågor tveka inte att kontakta Charlotta Olsson, VD, charlotta.olsson@diplomathotel.com eller 073 822 6110. Ansökan skickas senast 31 maj 2023 till jobs@diplomathotel.com med ”Ansökan Guest Relations Manager” som ämnesrad. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Klicka här för att läsa mer om vårt systerhotell Hotel Diplomat

RECEPTIONIST – HELTID 100% – VILLA DAGMAR

Vi söker nu en hotellreceptionist till hotellets Front Office team. Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett intresse av hotell och branschen i stort.

Arbetsuppgifter som receptionist på Villa Dagmar innebär bland annat följande;

– In- och utcheckning av gäster enligt hotellets standard
– Ta emot inkommande bokningsförfrågningar
– Ta emot inkommande samtal och se till att de kopplas till rätt person
– Besvara och ta hand om receptionens emailkommunikation
– Ordna med gästförfrågningar och vara behjälplig
– Hjälpa till med bagagehantering
– Jobba med försäljning och ha ett helhetstänk i receptionen

Vi ser gärna att du har minst 1 års relevant erfarenhet i motsvarande roll, samt tidigare erfarenhet av HMS eller något annat hotellbokningssystem. Du behöver även kunna kommunicera på både svenska och engelska, i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Arbetstiden är fördelad dagar, kvällar och helger – vi tillämpar kollektivavtal.

Ansökan skickas senast 1 juni 2023 till jobs@hotelvilladagmar.com med ”Ansökan Receptionen” som ämnesrad. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

FRUKOSTSERVIS DELTID – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Vi söker nu servis till vårt frukost team. Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck, branschen i sin helhet samt barista kunskaper.

Arbetsuppgifter som frukostservis på Villa Dagmar innebär bl.a. följande:
– Servering i vår matsal samt mötesrum
– Ta beställningar (À la carte)
– Daglig gästkontakt

Du har minst 3-års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Tjänsten är en deltidstjänst med start så snart som möjligt, 2023, vi tillämpar kollektiv avtal. Arbetstiden är förlagd morgon- och dagtid, både vardagar och helger.

Ansökan skickas till jobs@hotelvilladagmar.com

HOVMÄSTARE – HELTID 100% – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Vi söker nu en Hovmästare på heltid till vårt härliga team i restaurangen.

I ditt arbete ingår sedvanliga Hovmästaruppgifter såsom placering av gäster, optimera sittningar, flöden och arbetsledning under dina pass. Du är delvis ansvarig för den dagliga driften och personalen under dina pass. Du har ambitioner att utvecklas inom ditt yrke och förmågan att inspirera dina arbetskamrater. Vi ser gärna att du har en härlig ledarskapsstil, goda kunskaper inom mat och dryck och är strukturerad.

Vi söker dig som är:

 – Glad och serviceinriktad
 – Ordningsam
 – Gillar att arbeta i grupp och i högt tempo
 – God kommunikationsförmåga
 – Minst tre års erfarenhet
 – Sommelierutbildad är meriterande men inte ett krav

Arbetstid: Mestadels kväll men dagtid kan förekomma

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning med start omgående, vi tillämpar kollektiv avtal. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till jobs@hotelvilladagmar.com

SERVITÖRER/SERVITRISER – VILLA DAGMAR RESTAURANG

Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet. 

Arbetsuppgifter som servis på Villa Dagmar innebär bl.a. följande:
– Servering i vår matsal samt mötesrum
– Daglig gästkontakt

Du har minst 3-års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt, vi tillämpar kollektivavtal.
Vänligen maila din ansökan till jobs@hotelvilladagmar.com

OM VILLA DAGMAR
Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, en stor och välkomnande hotellbar samt möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Villa Dagmar är helt enkelt en unik och exklusiv hotellupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hotellet har 70 rum och ingår i samma familj som Hotel Diplomat.