Bästa hotellfrukosten i Stockholm

Våra favoriter

Det finns inget bättre än att börja dagen med en riktigt god hotellfrukost, och det finns många olika alternativ att välja mellan. Ska man välja en iögonfallande Toast Parmesan med smak av vitlök och parmesanost, eller kanske en krispig croissant med härligt mjuk insida? Oavsett vad man föredrar finns det något för alla på den bästa hotellfrukosten i Stockholm.

 

Hotel Diplomat

Strandvägen 7C, Östermalm

Elegant hotellfrukost med vacker utsikt över Nybroviken

Om du letar efter en klassisk och eleganta plats att njuta av en hotellfrukost på, så är Hotel Diplomats restaurang på Strandvägen 7C ett utmärkt val. Här finns allt du kan önska dig för en lyxig frukostupplevelse, och du kan välja mellan att äta från deras á la carte-meny eller att prova deras klassiska ”Diplomat frukost”, som inkluderar allt av det goda. Brödkorgen med Stockholms bästa croissanter, bröd och bullar kommer direkt från vårt bageri på systerhotellet Villa Dagmar.

I hotellets charmiga deli och kafé, Butiken, erbjuds också frukost med olika typer av nyttiga smoothies, sallader och take away-rätter. En populär mötesplats som har öppet alla dagar i veckan. I Butiken hittar du också en härlig blandning av våra favoritprodukter; olivoljor, lergods och konfektyr från vår favorit Pärlans, som du kan välja att ta med dig hem eller att ge bort till någon du tycker om. 

Så om du är på jakt efter en riktigt god hotellfrukost i Stockholm, så bör du definitivt överväga att besöka Hotel Diplomats restaurang på Strandvägen 7C. Här finns allt du kan önska dig för en lyxig och minnesvärd frukostupplevelse.

 

Villa Dagmar 

Nybrogatan 25-27, Östermalm

Hotellfrukost i vacker internationell miljö

Börja dagen med hotellfrukost i en internationell och vacker miljö. På Villa Dagmar finner du en exklusiv Continental Buffé & à la carte. Menyn innehåller olika typer av nybakat bröd, såsom croissanter, bullar och annat gott, som kommer direkt från Villa Dagmars eget bageri på samma adress. Du kan också välja mellan olika gröt- och äggrätter i olika former, och för den som är sugen på något sötare finns det också många andra godsaker att välja från.

Juicebaren på Villa Dagmar erbjuder också säsongsbetonade juicer och läckra blandningar, så du kan få lite extra vitaminer och näring med på morgonen. Oavsett om du föredrar en lättare frukost eller en mättande måltid, så finns det något för alla på Villa Dagmars hotellfrukost.


Vad många inte vet är att du kan även avnjuta frukosten i vår avslappnade och högt uppskattade vinbar Dagges. Ett perfekt alternativ för en mer lättsam frukostdejt. 


Är det helg och du föredrar en riktigt härlig brunch? Läs mer om bästa hotellbrunchen på Östermalm